Spliterwt

Zet je aan het denken

Ledo Lux Design Spliterwt?

Fijne feestdagen

Na een succesvolle kerstmarkt bij Kasteel de Haar nabij Utrecht is alle hectiek bij Spliterwt weer een beetje voorbij. De kerstdrukte is in volle gang en wij bedanken allen die ons bezocht hebben voor alle enthousiaste reacties.

Leuk. Weetje…

..dat geiten in verschillende dialecten blèren. Zo kan het nog best lastig zijn om elkaar een fijn nieuwjaar te wensen.

De Ledo Lux design lamp maakt vele ontwikkelingen mee en is vanwege de vraag naar speciale designs nu ook bestelbaar met allerlei aanpasbare opties. Wij zijn druk bezig met het regelen van fotoshoots om jou een goede indruk te kunnen geven van de Ledo Lux. Ook zijn wij opzoek naar nieuwe houtsoorten uit de regio met mooie historische waarden en verhalen. 

De 3D-geprinte kerstornamenten hangen op dit moment bij veel mensen prachtig in de kerstboom en wij hopen dan ook nog veel meer foto’t te mogen ontvangen van jullie. Heel erg bedankt voor al het geduld met de afgelopen drukte & bedankt voor jullie support!

Voor het volgende jaar kunnen wij melden dat er vele nieuwe ideeën klaar liggen met fantastische nieuwe gebruikerservaringen. En met een vleugje trots kunnen wij ook vertellen dat er een zichtlocatie op komst is. Dat wordt een jaar vol nieuwe ontwikkelingen en mooie toekomstplannen. Hou onze Instagram in de gaten voor alle verdere ontwikkelingen.


Het Spliterwt team

Wenst jou 
hele fijne feestdagen en een fantastisch 2019 met veel geluk, momenten waarbij ook jij mensen aan het denken weet te zetten en natuurlijk gezondheid!

Geef een reactie

Wegens omstandigheden rondom gezondheid, is het niet meer mogelijk producten online te bestellen bij Spliterwt. Bedankt voor alle steun. Sluiten