Spliterwt

Zet je aan het denken

Ledo Lux Design Spliterwt?

Kerstmarkt

Een tijd geleden, tijd voor mooi nieuws,

Met trots kunnen wij jou vertellen dat Spliterwt op de Country en Christmas fair op het terrein van kasteel de Haar bij Utrecht komt te staan. We hebben er super veel zin in!

Op deze kerstmarkt zijn meer dan 240 kramen aanwezig (meer dan vorig jaar) en zal er een fantastische sfeer van warme feestdagen in Anton Pieck stijl hangen. Meer informatie volgt uiteraard zodra de kerst dichterbij gaat komen. Wij vinden het in ieder geval erg leuk en hopen ook jou van harte te verwelkomen.

Kerstkoor bij Anton Pieck
Copyright Anton Pieck

We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen en het ontwikkelen van onze speciale producten. Vandaar ook de weinige berichten dit moment op de website. Uiteraard komen de producten ook op de website beschikbaar al zullen wij op de kerstmarkt wel mooie acties aanbieden. Dus houdt onze instagram en website in de gaten. Zodra wij meer informatie voor jullie hebben, zal het op deze kanalen te vinden zijn.

Ho ho ho eens even, het is bijna kerstmis

Nika Z.

Wij wensen je voor nu een fantastische spoopy halloween periode en voor vragen, twijfel niet en stuur ons een berichtje, zijn we altijd blij mee 🙂

Geef een reactie

Wegens omstandigheden rondom gezondheid, is het niet meer mogelijk producten online te bestellen bij Spliterwt. Bedankt voor alle steun. Sluiten